Assemblages en kijkkastjes

uit 2013 tot 2015 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

het geheim van de stier

2015

Nuttige kunst, het geheim van de stier.
Op een houten paneeltje van 20 cm hoog, 9,5 cm breed en ca 1,5 cm diep zijn een goed sluitend houten doosje en een bakje gemonteerd waarin kleine dingen ( zoals bijvoorbeeld een sleutel of een mobieltje) kunnen worden bewaard. Paneeltje, doosje en bakje zijn versierd met papier, kant, dun koperplaat, verd, stierenkopje, radertjes etc.

Stijlvol

2014

Een stijlvolle configuratiebox met 10 vakjes. Elk vakje heeft een eigen thema. Linksboven het thema 'blauw'. Eronder een vak met spelmateriaal, waaronder hele oude memory-kaarten. Bovenin, 2de van links, knopen, garen en klosjes, ernaast absint en een glaasje, eronder juwelen, rechtsbovenin flesjes met een soms lugubere inhoud, eronder gestileerde dierenkoppen, daar weer onder hangende siersteentjes in zilverkleurige windsels. Onder in het midden een kleine collage van kunstbloemen.Het middenvak is een samenstel van kunstbloemen, bewerkte embellishments, een stukje lichtblauwe schakelketting en een schijfje abalone. Bij deze configuratiebox hoort natuurlijk een deksel.. De deksel bestaat uit een kader beplakt met grijs designerpapier en metalen hoeken en een acrylvenster. Op de foto is de deksel nu deels te zien achter de 'box'.

Wijnkist 2

2014

Een houten wijnkist met draagband van touw en een schuivend paneel. De wijnkist is aan drie zijden en de bovenkant voorzien van structuren in metallic kleuren en echt bladgoud. Een goed idee als u een bijzonder iemand bij een bijzondere gelegenheid een fles wijn wilt geven.

Allerlei

2013

Een configuratiebox die maar 1 cm diep is met enkele naar voren komende voorwerpen. Geschikt om op te hangen. Een verzameling dingen om naar te kijken, van nieuw plastic tot oude roestige sleutels, van sieraden tot handgeverfde kant, van mooie splitpennen tot radartjes.