Onderstaande artikelen kun je rechtstreeks bestellen bij de kunstenaar en veilig via exto afrekenen.Meer kunst kopen kan in de webshop van www.exto.nl.

* De levertijd van de werken is < 1 week
* Het werk kan binnen veertien werkdagen retour gestuurd worden
* Betaling mogelijk via overschrijving of iDeal
* Prijzen zijn incl. verzendkosten binnen Nederland

(klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

#ARTIfact 1

Een dun (5 mm) houten paneel met afgeronde hoeken waarop dingen gemaakt van verschillende materialen ( metaal, jute, karton, handgeverfd papier) zijn bevestigd.. Embrace Inperfection is de boodschap

€80,00

Crossing Borders


 

€180,00

Bright Lady

Op een achtergrond met vele lagen schittert de dame wit, gekleed in gouden mica-schilfertjes.

€80,00

de droom

Een zeer kleurrijk altered book dat invulling geeft aan de drie begrippen van het woord 'droom'.Maar ook de verwardheid en wazigheid van de droom komen aan bod en dat begint al buiten op de voorkaft. Iemand die dit boek inkeek zei: " Eigelijk is elke bladzijde een schilderij op zich". Dit boek heeft het oog veel te bieden, maar ook de geest komt aan bod door de citaten over dromen die in het boek zijn opgenomen.   Meer foto's van dit boel zijn te zien op mijn blog  

€120,00

untitled (2)

assemblage op canvas

€80,00

Alle zegen komt van boven

Op paneel geschilderd en geplakt zodat diverse lagen ontstonden. De zegen baant zich van boven naar beneden een weg.

€150,00

Bijverschijnselen van het roken

Als roker hou je aanstekers over en aanstekeronderdelen.  Doorzichtige stukken plastic, veertjes, radertjes. Liever hergebruiken in een klein kunstwerk dan weggooien.

€40,00

het geheim van de stier

Nuttige kunst, het geheim van de stier.
Op een houten paneeltje van 20 cm hoog, 9,5 cm breed en ca 1,5 cm diep zijn een goed sluitend houten doosje en een bakje gemonteerd waarin kleine dingen ( zoals bijvoorbeeld een sleutel of een mobieltje) kunnen worden bewaard. Paneeltje, doosje en bakje zijn versierd met papier, kant, dun koperplaat, verd, stierenkopje, radertjes etc.

€40,00

medaillon

Medaillon Op een intensief bewerkte achtergrond rust, licht verhoogd, een beschilderde cirkel van dun koperblad. Hier weer opgemonteerd zitten 3 lagen medaillons.
Vier lijnen gaan uit van het middelpunt en worden deels opgevangen in bronzen ringen. Welbekende kunstenaar Seth Apter vond dit werk 'fabulous'. :)

€40,00

Modern World

op laminaatpaneel met onregelmatige vorm Allerlei elementen gebruikt in de huidige tijd vormen samen een boeiend geheel waarin steeds weer iets nieuws te ontdekken valt. Door de zacht glanzende verven en sprays verandert wat je ziet op bij wisselende lichtinval.

€80,00

Natuur

Elk altered book wat ik maak is weer anders dan alle anderen. En elk boek is uniek.
voor het bekijken van meer van de binnenkant/inhoud van dit unieke boek verzoek ik u op mijn blog te kijken    .

€80,00

Onbekend ARTifact

Vanuit een heftig gestructureerde ondergrond met vele kleurnuances is het geheimzinnige ARTifact opgegraven.
Is het een afdruk van de zool van een gymschoen uit de oertijd? Is het een ouroude afbeelding van een vulkaan? Is het...?
En maken de teal- en roodkoperkleurige brokjes deel uit van het ARTifact of zijn het beginnetjes van natuurlijke afzettingen?
Een schilderij wat op een boel manieren te intrepreteren is.

€80,00

Ondergrondse schatten

De diverse aardlagen onder het aardoppervlak herbergen vaak allerlei schatten, in de vorm van prachtige fossielen, edelstenen, halfedelstenen en metalen. Dit bijna lichtgevende schilderij ( bij het fotgraferen is geen flits gebruikt! ) is een verbeelding van die aardlagen en hoe gebeurtenissen zoals aardbevingen er op in werken. Het zg grind in dit schilderij is 3-dimensionaal en ca een halve cm hoog. Koperkleuren en turkoois zijn aangebracht door dikke cracqueleerpasta. Verder is er gebruik gemaakt van mica-schilfers en mini-kraaltjes in gelmedium. Het schilderij wordt geleverd met een ca 2 cm smalle houten lijst in diverse tinten donkergroen.

€370,00

Onzekerheid

Warme kleuren of koude kleuren? Vierkanten of cirkels? Op een ondergrond met veel relief worden deze vier elementen gescheiden en toch samengebracht. Het koude blauw gecombineerd met het koude wit en zilver, het rode en oranje gecombineerd met goud, zwart, wit en grijs. Naast strakke lijnen is ook voor hoogvloeiende verf gekozen om de cirkels en vierkanten geen strak maar een grungy uiterlijk te geven.

€80,00

Rimpelingen

Een klein werk met veel relief. Zichtbaar en voelbaar. Zelf ben ik er erg happy mee en ik hoop dat degene die het koopt er ook vaak met veel plezier naar mag kijken.

€40,00

steampunk 7

Een donkere ondergrond opgebouwd uit ontelbare kleurlagen glacéverf is voorzien van geschilderde kartonnen elemanten ( zogenaamde 'diecuts') die een abstracte weergave vormen van de steampunk-wereld

€80,00

Vertrokken met onbekende bestemming

Een boek met een middensluiting. Na opening zie je twee boeken. Elk boek voert je mee naar een onbekende bestemming. Meer inhoud van dit boek is te zien op https://eennieuwestart.wordpress.com/2015/04/13/vertrokken-met-onbekende-bestemming/ Alleen al de foto's van dit kunstwerk lieten 'lezers' een reis in hun fantasie maken. Het boek zelf zal die gewaarwording ongetwijfeld versterken.

€120,00

zonsondergang

Het Nederlandse landschap met vlakke horizon, een enkele boom en veel water blijven veel ruimte geven, zelfs in een klein schilderij. Vele lagen glacéverf met hoogwaardige pigmenten en micastofjes zorgen ervoor dat het licht op vele manieren weerkaatst op het relief in de ondergrond. Een schilderij wat bij wisselende lichtval steeds weer nieuwe kleuren laat zien.

€80,00

Binnen in de Tardis

INside the Tardis is en klein schilderij gemaakt met waterverf, goudkleurige inkt en hele dikke gloss. Elk fan van Dr Who weet dat zijn vervoermiddel de Tardis is, daarmee verplaatsts de dokter zich door tijd en ruimte. Ik vermoed dat ook binnen de Tardis vervormingen optreden, tenslotte is de Tardis van binnen veel groter dan van buiten. ;) Deze vervormingen heb ik proberen vorm te geven enerzijds soor het lijnenspel, anderzijds door een bijzondere techniek om de goudkleurige inkt na het aanbrengen te vervormen. Ik zelf ben aardig trots op dit kleine schilderijtje :)

€40,00

edelstenen

Gemstones is een schilderij waarin de achtergrond het inwendige van de stenen weergeeft. Hun gelaagdheid, hun kristalstructuur, hun doorzichtigheid, hun lichtbreking. De kristalstructuur is met een zelfgesneden stempel aangebracht. De edelstenen zijn met potlood getekend op met alcoholinkt bewerkt fotopapier. In de achtergrond is ook parelmoergel verwerkt.

€75,00

Harmonicaboek

Een lange reep papier werd beschilderd met diverse kleuren acrylverf in blokvorm. Daar overheen kwam een dunne laag gesso. Daar weer overheen kwamen 7 geglaceerde  of gedrybushte kleurenlagen. Deze strook papier werd gevouwen tot een harmonicaboek. Een harmonicaboek benaderbaar vanaf 2 kanten. De ene zijde toont kleurexplosies waarin veel zilver is verwerkt, de andere zijde toont dezelfde kleuren maar dan in combinatie met goudkleurige inkt. Jammer genoeg zijn de metallics niet goed te fotograferen.

€49,00

Steampunk

De kern van steampunk

€80,00

Steampunklady

Steampunklady is een mixed-media-schilderij op een canvasboard. Er is gewerkt met papier, acrylverf, koperfolie, plastic, metaal, hout, karton en zelfdrogende klei. De drie grote raderen zijn gemaakt van zelfdrogende klei.

€300,00

Stijlvol

Een stijlvolle configuratiebox met 10 vakjes. Elk vakje heeft een eigen thema. Linksboven het thema 'blauw'. Eronder een vak met spelmateriaal, waaronder hele oude memory-kaarten. Bovenin, 2de van links, knopen, garen en klosjes, ernaast absint en een glaasje, eronder juwelen, rechtsbovenin flesjes met een soms lugubere inhoud, eronder gestileerde dierenkoppen, daar weer onder hangende siersteentjes in zilverkleurige windsels. Onder in het midden een kleine collage van kunstbloemen.Het middenvak is een samenstel van kunstbloemen, bewerkte embellishments, een stukje lichtblauwe schakelketting en een schijfje abalone. Bij deze configuratiebox hoort natuurlijk een deksel.. De deksel bestaat uit een kader beplakt met grijs designerpapier en metalen hoeken en een acrylvenster. Op de foto is de deksel nu deels te zien achter de 'box'.

€87,00

Tijger

Weinig katachtigen zijn zo imposant als de tijger. Weinig dieren hebben een mooiere kop dan de tijger. En tijgerogen.., niet voor niets zijn er half-edelstenen vernoemd naar tijgerogen. Tijgers worden erg bedreigd. Schandalig! Deze tijger woont nog in zijn eigen jungle en kan worden gekocht zonder de soort te bedreigen.  

€75,00

Twee Lepeltjes

Op canvasboard gemaakt schilderij met het gebruik van heel veel lagen papier, glacé acrylverf, inkt en stempels, glassbeads, micaflakes, medaillons, goudkleurige acryl, gekleurde structuurpasta en meer. Het wordingsproces van dit schilderij is te volgen op  http://eennieuwestart.wordpress.com/2014/11/16/the-making-of-het-maken-van/ Het is een schilderij dat niet alleen veel te ontdekken geeft met het oog door de vele opgebrachte lagen, maar ook de tastende vingers veel structuren aanbiedt. Eventueel kan het werk achter glas ingelijst worden mits de paspartout extra dik is.

€300,00

Wijnkist 2

Een houten wijnkist met draagband van touw en een schuivend paneel. De wijnkist is aan drie zijden en de bovenkant voorzien van structuren in metallic kleuren en echt bladgoud. Een goed idee als u een bijzonder iemand bij een bijzondere gelegenheid een fles wijn wilt geven.

€55,00

Allerlei

Een configuratiebox die maar 1 cm diep is met enkele naar voren komende voorwerpen. Geschikt om op te hangen. Een verzameling dingen om naar te kijken, van nieuw plastic tot oude roestige sleutels, van sieraden tot handgeverfde kant, van mooie splitpennen tot radartjes.

€55,00

Blue Book

Het áltered book' Blue Book begint met mooie foto's van blauwe objecten. Daarna komen aan de orde: - Stonehenge, - Dr Who, - Egyptische Piramiden en de Wadjet, - Yggdrasil, - Alchemie, - Brood & Spelen, - Heilige Geometrie, - UFO's, - Dansende Derwisjesn, -  Maitreya / Imam Mahdi / Shiva / Messias - Leonardo da Vinci - Geschiedenis van de Mensheid en de Anomaliën, - De Grote Waarschuwing, - Graancirkels, - De ware geschiedenis van het Project Blue Book  

€120,00

Kleurrijk

Een "altered" boek met veren, raffia en borduurgarens, stempels , vouwsels en bovendien vol met kleur. Twee verhaallijnen voor mensen met humor.

€125,00

Ons zonnestelsel en Interstellaire gaswolken

Een 'altered book' met wetenschappelijk verantwoorde gegevens over ons zonnestelsel met prachtige foto's van allerlei planeten. Mooie foto's van interstellaire gaswolken met een verduidelijking van de soorten gaswolken. Mooi handgeverfd papier.

€105,00

Steampunk

Een altered book dat de wereld van steampunk toegankelijk maakt

€99,00