Cécile Graven is de eigenares van Atelier CCG. Ze is een mixedmedia-kunstenares die na het maken van prints van inkt op papier meer en meer media is gaan uitproberen op papier, canvas, laminaat, hout en noem maar op. Wijnkisten beschilderen begon als een hobby, maar levert mooie relatiegeschenken op die zij in opdracht maakt. Drie-dimensionale kunst  bestaat verder ook uit zg. configuration boxes, altered books en artists books. Maar ook veel van haar schilderijen bevatten drie-dimensionale elementen. Haar doel is de wereld een beetje vrolijker en mooier te maken. Niet alleen door de autentieke uitstraling van haar werk, maar ook door haar werk zo milieuvriendelijk mogelijk en met recycling van spullen te maken. Ze is een boogschutter uit 1953 en autodidact op kunstgebied.

 

"Eigenlijk ongelooflijk, hoe de kunst de lelijkheid tot schoonheid kan dwingen."
Hany Abu-Assad

Vergeet niet je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Die verschijnt eens per 14 dagen mits er nieuwe kunstwerken aan mijn galerie zijn toegevoegd.

Als je meer wilt zien en lezen over het tot standkomen van de kunstwerken en/of de gedachte(n) die er achter zit(ten), kijk dan svp op de blog  http://eennieuwestart.wordpress.com/